Jasna Pejović

Magistar informacionih tehnologija

Jasna Pejović

Dugogodišnji je predavač na UDG-u na Fakultetu Informacionih Tehnologija, sa više od 13 godina menadžerskog i liderskog iskustva. Uživa u prenosu znanja i iskustva novim generacijama.


linkedin profil

Jasna je ponosna mama troje mališana. Predana traženju načina kako da ljubav svojih sinova ka igranju igrica preusmjeri ka nečemu korisnijem za njihove male sive ćelije, ljetnji raspust 2018. godine je pretvorila u mini kućnu školicu programiranja nakon čega je osmislila programe "Digitalne Akademije".

Predavači
Photo by stem.T4L on Unsplash

Svestrana, Diplomirani Matematičar i Programer, Magistar Menadzmenta Informacionih Tehnologija, student Doktorskih studija Međunarodne Ekonomije i Biznisa.

Iskusni menadžer i lider, 11 godina je bila Direktor Sektora Informacionih Tehnologija u Crnogorskom Telekomu, a potom vodila Digitalnu Transformaciju u Lovćen osiguranju i istovremeno bila v.d.Direktora Sektora Prodaje i Marketinga.

Dugogodišnji je predavač na UDG-u na Fakultetu Informacionih Tehnologija, uživa u prenosu znanja i iskustava novim generacijama.

Osnivač je kompanije DigitalBee.

Sertifikovani je predavač za "Magical Methods" metodu jačanja kognitivne inteligencije kao i sertifikovani Social Emotional Coach na Američkom institutu za Socijalno-Emocionalnu inteligenciju.